Hartelijk welkom op onze website!
Wichersbouw is een allround bouwbedrijf waar u terecht kunt voor alle werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Ongeacht het formaat en de aard treden we elke klus met dezelfde professionele gedrevenheid tegemoet. We werken voor particulieren, bedrijven en overheden.

Wilt u een boerderij verbouwen of restaureren?
Daarin zijn we gespecialiseerd. Meer informatie hierover op de Wichersbouw restauraties website. Klik daarvoor hier.

Denkt u erover om een boerderij te kopen of verkopen?
Bij de aan- of verkoop van een oude boerderij spelen vele zaken een rol. Sommige dienen al ver voor de koop te worden onderkend, maar anderen kunnen u gaandeweg het proces overvallen. Dick Wichers begeleidt u graag in het aan- of verkoopproces. Klik hier voor meer informatie.

Moderne hulpmiddelen en technieken
Wichersbouw opereert vanuit Harfsen, centraal gelegen in de driehoek Zutphen - Lochem - Deventer en beschikt over alle denkbare moderne hulpmiddelen en technieken, maar kan waar nodig bogen op een enorme ambachtelijke kennis... en kunde.

Succesvol project
Middels deze site geven wij u een eerste indruk van ons bedrijf. Wij weten echter als geen ander dat bouw maatwerk is, waarbij een goed persoonlijk contact randvoorwaarde is voor een succesvol project. Wilt u dus meer informatie? Neem gerust en vrijblijvend contact op met Dick Wichers.